• Maten vi äter påverkar oss på olika vis!

  Den ska fungera som bränsle, den ska vara god, maten kan även fungera som medicin för vår kropp och få oss att må bättre eller sämre vid olika tillfällen eller tillstånd.

  Vår filosofi är att maten vi äter ska göra oss starka, pigga, glada och även fylla en god funktion. Våra kroppar behöver alla näringsämnen och vi hjälper dig att hitta en bra balans och vägleder dig mot dina mål med kostrådgivningen.

  Vill du gå upp eller ner i vikt, förbättra dina träningsresultat, bli starkare, bli frisk från olika symptom eller bara få en bra balans i livet och mer energi i vardagen då kan vår kostrådgivning vara något för dig!

  Vi tror på att äta så ren, naturlig och oprocessad mat som möjligt. Vid behov kan vi även rådgöra i fråga om diverse kosttillskott som kan behövas för att hjälpa kroppen på traven.

  Kostrådgivningen går till så att vi har ett möte om din målsättning med förändringen som du vill göra. Vi analyserar din kostdagbok som ska föras under några dagar för att sedan skräddarsy en plan för just dig!

 • Personal som utför Kostrådgivning