• Personal

 • Jonas Alemo

  Klinikansvarig, Fysioterapeut

  0733-602 810

  Boende i Malmö och har arbetat med idrottsmedicin och ortopediska skador de senaste 14 åren.

  • Sjukgymnastexamen med legitimation 1999.
  • Ortopedisk specialistkompetens OMI bas.
  • Ortopedisk specialistkompetens OMI advanced.
  • Kiropraktik certifiering. Ackerman institutet.
  • Kiropraktik Master of Chiropractic.
  • Diplomerad i Akupunktur.
  • Ortopediska inlägg enl. Balkefors orthopedic.

  Jag har idrottslig bakgrund främst inom tennis under uppväxten med störst framgång i USA då St. Louis Park high school tog sig till state final för första gången i skolans historia. Har även tränat kampsport i 22 år främst inom en Koreansk stil kallad Tae kwon do, där jag var tävlingsaktiv  under många år på hög nivå. Idag löptränar jag samt tränar styrketräning. Förutom detta är golf en stor passion som tar en hel del av min fritid.

  Min filosofi i mitt terapeutiska arbete är att se kroppen som helhet och att ta reda på varför patienten har ett besvär/skada är lika viktigt som att diagnosticera skadan i sig.

  Boka tid

 • Lars-Eric Bröddén

  Leg Läkare

  Specialiserad i Internationell Ortopedisk Medicin (OMI)

  Spec. Allmänmedicin
  Spec. Akutsjukvård
  Specialiserad inom Internationell Ortopedisk Medicin
  Idrottsläkare

  Lars-Eric Bröddén har en solid kompetensbas både som Idrottsläkare och som specialist i allmänmedicin och som en av få doktorer i Sverige med Avancerad Examen inom Internationell Ortopedisk Medicin (OMI). Tidigare var han verksam på NOVA-kliniken i Ystad (numera Capio Marinan) dit patienter från hela södra Sverige har sökt sig för bedömning, diagnos och hjälp. Lars-Eric är i dagsläget verksam både inom ortopedisk medicin och även inom slutenvården som Överläkare på Akutkliniken på Ystad Lasarett. Utöver detta har han tidigare varit ansvarig smärtläkare på den framgångsrika MMS-mottagningen (Multimodalt Smärtteam på NOVA-kliniken i Ystad med omnejd. Under årens lopp har hantverkare och hundratals idrottsaktiva, professionella som amatörer, sökt sig till Lars-Erics olika mottagningar för att få hjälp. Även patienter med belastningsskador får hjälp med diagnos och förslag på behandling.

  Lars-Eric är en av få läkare som både diagnosticerar och själv utför injektioner, oftast vägled med ultraljud vilket ger precision och välgrundad bedömning av resultatet. Sammantaget så tar ofta Lars-Eric Bröddén vid där ortopeden bedömer att en struktur inte kan eller bör opereras men där ett smärttillstånd ändå föreligger och är kvarvarande trots rehabilitering.

  Lars-Eric Bröddén driver privatläkarmottagning på Hyllie Idrottsskadeklinik, Hyllie Sportcenter, där han tillsammans med ett starkt gäng av erfarna samarbetspartners kommer att kunna hjälpa vid sen-, led- och muskelskador.

  Dr Bröddén erbjuder även möjligheten till en av de få vetenskapligt bevisat effektiva injektionsbehandlingarna mot lätt till måttlig artros i leder. Den har långvarig effekt och förnyas varje halvår. Produkten är MONOVISC | A One-Injection OA Treatment är marknadsledande inom EU och i Amerika. Produkten är inte subventionerad av staten utan erhålles till självkostnadspris.

  monovisc-logo

  Mottagningen är INTE ansluten till högkostnadskort och frikort gäller inte. Kostnad för normalt besök är 1200kr + självkostnadspris vid ev injektion. Om du är ansluten till en sjukvårdsförsäkring eller företagshälsovård så ta kontakt med den instansen och begär att ni vill komma till min mottagning och att de ordnar denna möjligheten.

  Välkomna!

  Boka tid

 • Jonas Viklund

  Fysioterapeut

  0768-868 644

  Leg Sjukgymnast

  Tog examen som sjukgymnast 2000. Arbetade som kommunsjukgymnast inom äldreomsorg samt handikappomsorg till 2008, samtidigt sjukgymnast för Lunds BK samt Eslövs BK. Därefter jobbat som sjukgymnast på IMC-Malmö.

  Ubildningar:

  • Basic och Advanced utbildad i Ortopedic Medicine International OMI.
  • Utbildad i det Arkaiska Systemet.
  • Ortopedisk inläggsmakare enligt Balkeforsmetoden.

  Har en idrottsbakgrund med Bandy spelat i elitserien med Kalix samt fotboll i div tre. Sedan 1996 har jag varit spelande tränare för Skånes enda bandylag IFK Malmö. Min filosofi när jag behandlar bygger på det Arkaiska systemet som är ett helhetstänk med evolution och utveckling som bakgrund.

  Helheten i kroppen, där det viktiga är att finna bakomliggande orsak till varför en skada uppstår och på bästa sätt kunna ge så bra förutsättningar att rehabilitera sig. Viktigt är även att kroppen fungerar optimalt för att kunna få så bra effekter av träning oavsett om man har en skada eller för att förebygga detta.

 • Lisa Lindskog

  Osteopat

  0702-855 971

  Jag har valt att utbilda mig så att jag har kompetens inom Osteopati, träning, näring samt kommunikation och förändringsarbete (kommunikologi). Detta för att kunna arbeta holistiskt, det vill säga att se människan som en helhet. Beroende på vilket tillstånd du är i och vilket tillstånd du vill uppnå kan du behöva olika stöd. Det kan vara alltifrån behandling, träning eller samtal – kanske alla delar?

  Hälsa för mig är något som vi alla besitter. Så länge du tar ansvar för att göra det som är bra just för dig. Ibland kan du behöva hjälp och stöd på din resa, då kan du ta kontakt med mig. För att uppnå hälsa tänker jag att du, på ditt sätt, behöver följande:

  Tänka bra tankar, näringsrik mat, optimal andning och rörelse samt återhämtning och sömn.

  Jag har en bakgrund inom gymnastik, dans och simhopp vilket har inspirerat mina träningsintressen som vuxen. Jag är alltid nyfiken att prova något nytt. Mina utbildningar och min bakgrund har gett mig en god helhetsbild av människan och jag fortsätter kontinuerligt att lära mig mer både genom vidareutbildningar och mötet med dig!         

  Kontakt telefon 0702-855 971 eller lisa.lindskog@hyllie-isk.se

  • Examen Skandinaviska Osteopatskolan i Göteborg
  • Vidareutbildningar via Svenska Osteopatförbundet
  • Vidareutbildning i kraniell Osteopati på Sutherland Cranial College
  • Licensierad Personlig Tränare
  • Lärare på SAFE education (utbildningsföretag inom träning och hälsa)
  • Diplomerad Kostrådgivare
  • 3D analys via 1080 MAP
  • Stor erfarenhet av gruppträning
 • Jenny Dahlquist

  Massageterapeut

  0708-199 286

  Massageterapeut
  Personlig tränare
  Kostrådgivare

  Arbetar som massageterapeut sedan 2001, då jag utbildade mig på KMH- skolan i Malmö. Sedan dess har jag drivit mitt eget företag och under tiden byggt på med lite olika utbildningar för att kunna skapa en helhet i mitt arbete ha möjlighet att behandla på bästa sätt. 

  Hälsa, välmående och balans är stora begrepp, men som för mig innebär att sammankoppla kropp, kost och träning på bästa sätt.

  Själv är jag aktiv inom crossfit, både som coach  samt tränar själv så ofta jag bara kan. Älskar utmaningen i sporten! Jag tävlar en del också vilket ger mig ett bra driv att förbättra mig hela tiden!

  Utbildningar

  • Massageterapeut KMH-skolan i Malmö
  • Certifierad Personlig Tränare
  • Diplomerad Kostrådgivare
  • Akupunktur grund
  • Sporttejpning / Kinesiologi tejpning
  • Ackermann soft chiropractics
  • Löpanalys
  • Eleiko basic gymnastic trainer

   Boka tid

 • Niklas Hansson

  Massageterapeut

  0739-090 499

  Diplomerad Massageterapeut samt certifierad Massör.

  Till mig kan du komma som kompletterande eller alternativ behandling till den traditionella sjukvården/skolmedicinen när du har besvär med "rörelseapparaten" som spänningar, stelhet, värk och trötthet i muskulatur.

  Specifika tillstånd som behandlas är spänningshuvudvärk, nackspärr, ryggskott, ischiasbesvär, dålig hållning, dålig blodcirkulation i muskler, inskränkt rörlighet, förkortade muskler, musarm, triggerpunkter, träningsvärk och reumatiska besvär.

  Nu ger jag även behandling med ryggbord/traktionsbänk. Passar dig som behöver sträcka ut på ryggraden, har diskbråck eller artros. 

  Nyhet! Nu även återförsäljare av PerfectStep "foot correctors" det mest avancerade och effektivaste fotinlägget på marknaden. Läs mer på www.perfectstep.nu eller på www.niklasmassage.se.

  Jag kan även hjälpa till med kostråd och träningsråd för dig som vill; gå ned i vikt, förebygga ohälsa, må bättre både fysiskt och mentalt, prestera bättre i olika sammanhang samt få ut maximalt av din träning.

  Jag erbjuder även försäljning av "riktig" hälsokost/kosttillskott.

  – Med min hjälp har du chansen att ta kontroll över din egen hälsa!

  Så hoppas vi hörs och framförallt ses!

  För att boka tid, som ny kund, önskar jag att du kontaktar mig telefonledes första gången.

  Har du frågor önskar jag istället att du mailar mig.

  Du kan läsa mer om mig på; http://niklasmassage.se/

  Var rädd om dig!